Mézes csokoládés hárspálinka

A pálinkában rejlő titok

Plum Rickey

Hozzávalók:

5 cl mézes csokoládés hárspálinka
1 cl citromlé
1 szem szilva
szódavíz

 

Egy poharat félig töltünk jéggel, beleöntjük a citromlevet és a pálinkát, megkeverjük, felöntjük szódával, és a szilvával díszítjük.


Yellow Plum

Hozzávalók:

5 cl mézes csokoládés hárspálinka
1 cl citromlé
1 cl narancslé
1,5 kávéskanálnyi cukorszirup
2 öntet Maraschino

 

Shakerben összerázzuk, majd koktélos pohárba szűrjük.


Lady Killer

Hozzávalók:

2/10 Gin Burnett
1/10 Cointreau
1/10 mézes csokoládés hárspálinka
3/10 golgotavirággyümölcs-lé
3/10 ananászlé
zöld mirabellszilva
narancshéjspirál
menta

 

Shakerben összerázzuk, s tumbler pohárba szűrjük. Díszítése: narancshéjspirál, mirabellszilva, menta.
(IBA - Az év long drink-je 1984, Peter Roth)


Zombie

Hozzávalók:

2 cl fehér rum
2 cl barna rum
1 cl mézes csokoládés hárspálinka
5 cl ananászlé
2 cl citromlé
2 cl sötét rum
mentaág
narancsszelet, koktélcseresznye

 

A hozzávalókat - a sötét rum kivételével - shakerben összerázzuk, majd koktélos pohárba (tört jégre) szűrjük, végül hozzáöntjük a sötét rumot. A mentaágat beleejtjük a pohárba, a peremét pedig naranccsal és cseresznyével díszítjük.


Marconi Wireless

Hozzávalók:

4,5 cl mézes csokoládés hárspálinka
1,5 cl édes vermut
2 öntet orange bitter

 

Shakerben összerázzuk, s koktélos pohárba szűrjük.


Savoy Tango

Hozzávalók:

4,5 cl mézes csokoládés hárspálinka
3 cl Sloe Gin

 

Shakerben összerázzuk, s koktélos pohárba szűrjük.


Bolero

Hozzávalók:

4 cl rum
2 cl mézes csokoládés hárspálinka
1 öntet édes vermut

 

Shakerben összerázzuk, s koktélos pohárba szűrjük.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 2
Heti: 14
Havi: 55
Össz.: 24 595

Látogatottság növelés
Oldal: Pálinkakoktélok
Mézes csokoládés hárspálinka - © 2008 - 2024 - harspalinka.hupont.hu

A HuPont.hu-nál a honlap készítés egyszerű. Azzal, hogy regisztrál elkezdődik a készítés!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »