Mézes csokoládés hárspálinka csak és kizárólag természetes és kiváló minőségű gyümölcsökből és alapanyagokból készül Ha nálunk vásárol, garantáltan minőséghez jut!
Szakítva a pálinka tradicionális fogyasztási szokásaival mit bátran ajánljuk egy minőségében kifogástalan pálinkát a nap szinte minden szakában kiegészítve egy jól elkészített ételhez. Legyen az egy családi ebéd, vacsora vagy egy vasárnapi reggeli, egy baráti találkozó vagy akár életünk főbb eseményei.
A pálinka ideális fogyasztási hőmérséklete 16-19C fok között van. Tévednek azok, akik hűtve fogyasztják e nem italt, hisz valódi zamata ennél alacsonyabb hőmérsékleten rejtve marad, míg a felső határ felett az aromaanyagok gyors párolgása a veszély. Ugyanígy fontos a pohár alakja, amiből kóstolunk. A jó pálinkás pohár kehely része a tulipán virágára emlékeztet. Az alul öblös, felfelé szűkülő szájú pohár kiválóan vezeti az illatokat az orrunk felé. A pálinka illata a gyümölcs vagy a virág illatát kell, hogy előidézze bennünk, majd csak ezt követheti az ízlelés, melyeknek határai szélesek. A gyümölcs ízének érzetét a nyelven, a garatban nyújtott bársonyosság és a kellemes hosszan tartó utóíz a jó minőségű pálinka legfőbb jegyei. Itt fedezhetünk fel citrusságot, fűszerességet, édeskés mandula ízt, csokoládét vagy akár
fanyarságot a vad gyümölcsöknél.
